Om os

AVIDA er en hjemmeside der gerne vil levere godt og troværdigt indhold. Målet er at blive en stærk ressource når det kommer til viden og brugbare værktøjer. Det er ikke blot vigtigt for os, at skabe en troværdig kilde til information - det er lige så vigtigt for os, at det bliver fremlagt overskueligt for vores brugere.

Overskuelighed

Når vi taler om, at vi ønsker, at lave en overskuelig hjemmeside for vores brugere, så tænker vi både design, brugervenlighed og ikke mindst hastighed af hjemmesiden. Det er vigtigt, at vores brugere kan finde den information de leder efter hurtigt og effektivt. Designet på hjemmesiden er yderst minimalistisk og til tider kedelig - dette er dog for, at vores brugere kan opnå netop den overskuelighed som vi ønsker.

Vi er i BETA

AVIDA er på nuværende tidspunkt en BETA-udgave af et større projekt. Du vil derfor måske opleve fejl og/eller mangler i artikler og værktøjer. Du skal dog være meget velkommen til, at kontakte os, såfremt du oplever noget der er til gene eller som ikke er til gavn for vores brugere.

Vi håber at du vil besøge os ofte og eventuelt hjælpe til med, at forbedre os. Mange tak.

Med venlig hilsen
AVIDA.dk